Nog 11 genomineerden in de race voor de DILA 2018-2019

De Dutch Independent Legal Award, de prijs voor zelfstandige advocaten en juristen in de top van de Nederlandse markt, win je niet zomaar. Na een ronde waarin genomineerden door middel van een casebeschrijving hun vakmanschap illustreerden, maken 11 van de 17 genomineerde zelfstandige juridische professionals nu kans op één van de drie finaleplaatsen. Tot en met 6 januari 2019 kun je je favoriet steunen door je stem uit te brengen. Op dit moment zijn de volgende professionals nog in de race:

De onafhankelijke jury – dit jaar bestaande uit Jaap de Keijzer, Anita Rustema en Petra Zijp onder voorzitterschap van Erik Jan Bolsius – wijst uit hun midden op 10 januari de drie finalisten aan. Na het DILA diner op 28 januari 2019 weten we wie de winnaar dit jaar is.

Wil je jouw favoriet steunen?

Dat kan door nu je stem op hem of haar uit te brengen via de DILA website! De stemmen van de publieksjury vormen een aanbeveling voor de jury en zullen, net als de cases en referenties, meewegen bij de keuze van finalisten.

Over de DILA

De DILA is de Award voor de beste zelfstandige juridisch professional van Nederland en hij wordt nu voor de 5e keer uitgereikt. Het initiatief voor de DILA is in de eerste plaats ontstaan vanuit de constatering dat zelfstandige advocaten en juristen eigenlijk weinig tot geen exposure mogelijkheden hebben terwijl ze die zeker wel verdienen. De organisatie van de DILA wordt verzorgd door het Netwerk van Ondernemende Juristen en het LawyerlinQ platform, gesteund door Mr.Lexxyn en OSR juridische opleidingen, SignRequest, Weagree, Wolters Kluwer/Kleos.