Start DILA verkiezing 2019/2020

8 oktober 2019

Vakmanschap! Dat is waar het om draait bij de Dutch Independent Legal Award. Vandaag start deze jaarlijkse verkiezing van de beste onafhankelijke jurist of advocaat in Nederland. Nomineer nu een vakgenoot.

Voor top kantoren heb je de Legal 500 en de Chambers. Voor zelfstandige juristen in de Nederlandse markt heb je de DILA. Jaarlijks worden de beste onafhankelijke juridische professionals uit de top van de Nederlandse markt genomineerd door hun vakgenoten en opdrachtgevers. En jaarlijks selecteert een jury van bekende managing partners en legal managers uit die genomineerden de uiteindelijke DILA winnaar, daarbij geadviseerd door vakgenoten uit de hele juridische markt die hun stem uitbrengen om hun voorkeurskandidaat te steunen.

Nomineer je vakgenoot voor de DILA 2019-2020

Tot 31 oktober 2019, 13:00 uur kunnen vakgenoten en clienten via dutchindependentlegalaward.nl hun favoriete zelfstandige advocaten en juristen in de spotlights zetten door hen te nomineren voor de DILA 2019/20.

Wie verdient volgens jou de DILA dit jaar?

Ik nomineer …