11 onafhankelijke juristen en advocaten genomineerd voor de DILA 2019/2020

De nominaties voor de Dutch Independent Legal Award 2019/2020 zijn bekend. 11 onafhankelijke juridische professionals uit de top van de Nederlandse markt zijn door hun opdrachtgevers of vakgenoten genomineerd omdat ze zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden door hun vakmanschap. Na de publieksstemming eind december, kiest een onafhankelijke jury van kopstukken uit de juridische markt begin januari de winnaar. Genomineerd zijn, in alfabetische volgorde:Logo black

Wil jij je favoriete kandidaat steunen? Dat kan door in de periode van 20 december 2019 tot en met 5 januari 2020 je stem op hem of haar uit te brengen op de DILA website. De stemmen van de publieksjury vormen een aanbeveling voor de jury en zullen, net als de cases en referenties, meewegen bij de selectie van de finalisten.

Over de DILA

De DILA is de award voor de beste onafhankelijke juridisch professional van Nederland en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Het initiatief voor de DILA is ontstaan vanuit de constatering dat onafhankelijke advocaten en juristen weinig bekendheid genieten, terwijl ze een steeds grotere rol spelen in de top van de juridische markt. De organisatie van de DILA wordt verzorgd door het Netwerk van Ondernemende Juristen en LawyerlinQ, gesteund door partners Mr Online, Kluwer Kleos, Lexxyn, OSR juridische opleidingen, SignRequest & Weagree.