Start verkiezingen DILA 2017

Vandaag start weer de jaarlijkse zoektocht naar de beste zelfstandige juridische professionals in de grootzakelijke Nederlandse markt. Het thema van de Dutch Independent Legal Award voor 2017 is: ‘Alles voor de klant’.

logo DILA 2017Iedereen schermt tegenwoordig met kwaliteit en etaleert kennis, maar welke juridische professional gaat, zoals de Engelsen zeggen nu echt the extra mile voor tevreden klanten? Daar draait het om bij deze editie van de Dutch Independent Legal Award (DILA). Om de extra stappen die je als solo juridische dienstverlener zet om je klanten echt blij te maken.

De juridische markt staat aan de vooravond van disruptie zeggen velen. Artificial Intelligence en alternatieve serviceproviders bedreigen het marktaandeel van traditionele dienstverleners. Ondertussen wordt de markt steeds transparanter en kunnen klanten steeds meer en steeds makkelijker kiezen.

Hoe zorg je als individuele juridische professional dat je hierin niet alleen overeind blijft, maar ook in de toekomst succesvol bent? Bijvoorbeeld door vol in te zetten op klanttevredenheid!

Wie van de zelfstandige advocaten en juristen in jouw omgeving springen er uit op dit terrein? Wie is de meest service minded, zelfstandige juridische professional van Nederland?

Nomineren

Tot 30 november 13:00 uur kunnen opdrachtgevers en vakgenoten via dutchindependentlegalaward.nl hun favoriete zelfstandige advocaten en juristen in de spotlights zetten door hen te nomineren voor de DILA 2017.

Wie gun jij ‘m?

  Ik nomineer …

Een onafhankelijke jury, bestaande uit juridische klanten uit de top van het bedrijfsleven en advocatuur wijst de uiteindelijke winnaar aan.

—-