DILA 2024 is weer van start!

Een echte zoektocht naar de beste onafhankelijke jurist of advocaat van Nederland. Dat is de jaarlijkse Dutch Independent Legal Award verkiezing en hij is weer van start. Werk je, of werkte je het afgelopen jaar, met goede zelfstandige juridische professionals? Je hebt tot 4 maart om ze te nomineren! 

Voor topkantoren zijn er de Legal 500, de Chambers en in Nederland de M&A Awards. Voor zelfstandige juristen in de Nederlandse markt is er de DILA. Jaarlijks worden de beste onafhankelijke juridische professionals uit de top van de Nederlandse markt genomineerd door hun vakgenoten en opdrachtgevers. Vervolgens kiest de jury uit die genomineerden de uiteindelijke DILA winnaar. De jury bestaat ieder jaar uit managing partners en legal managers uit de top van de juridische markt. Dit jaar bestaat de jury uit:

Nomineer een zelfstandige advocaat of jurist voor de DILA 2024

Heb jij het afgelopen jaar samengewerkt met een zelfstandige advocaat of jurist waarvan jij vindt dat hij of zij dit jaar de DILA zou moeten winnen? Nomineer hem of haar dan via de onderstaande link. 

Tot 4 maart, 13:00 uur kun je via https://www.dutchindependentlegalaward.nl/nomineer-een-jurist-2024 je favoriete zelfstandige advocaten en juristen in de spotlights zetten door hen te nomineren voor de DILA 2024. 

De organisatie van de DILA wordt verzorgd door WeLegal Network en LawyerlinQ, gesteund door partners Mr Online, Lexxyn, OSR juridische opleidingen, Weagree, The Legal Bench, Robert Walters en NL Juristen. 

Previous
Previous

Hanneke Dorsman (ABN Amro) over het belang van oplossingsgericht adviseren

Next
Next

Harmen Holtrop (Loyens & Loeff) over de waarde van een goede interimmer