Nog 6 genomineerden in de race voor de DILA 2019/20

23 December 2019

DILA 2019/2020

De Dutch Independent Legal Award, de prijs voor zelfstandige advocaten en juristen in de top van de Nederlandse markt, win je niet zomaar. Na een ronde waarin genomineerden door middel van een casebeschrijving hun vakmanschap illustreerden, maken nog 6 van de 13 genomineerde zelfstandige juridische professionals kans op één van de drie finaleplaatsen. 

Tot en met 5 januari 2020 kun je je favoriet steunen door je stem uit te brengen. De volgende professionals zijn nog in de race:

De onafhankelijke jury – dit jaar bestaande uit Dries Lagerberg, Klaas Evelein, Frederique Leeflang onder voorzitterschap van Geert Potjewijd – kiest op 10 januari de drie finalisten. En tijdens het DILA diner op 29 januari 2020 wordt bepaald wie de winnaar dit jaar is.

Wil je jouw favoriet steunen?

Dat kan door nu je stem op hem of haar uit te brengen via de DILA website. De stemmen van de publieksjury vormen een aanbeveling voor de jury en zullen, net als de cases en referenties, meewegen bij de keuze van finalisten.

Over de DILA

De DILA is de Award voor de beste zelfstandige juridisch professional van Nederland en hij wordt nu voor de 6e keer uitgereikt. Het initiatief voor de DILA is in de eerste plaats ontstaan vanuit de constatering dat zelfstandige advocaten en juristen eigenlijk weinig tot geen exposure mogelijkheden hebben terwijl ze die zeker wel verdienen. De organisatie van de DILA wordt verzorgd door het Netwerk van Ondernemende Juristen en het LawyerlinQ platform, gesteund door Mr.LexxynOSR juridische opleidingenSignRequestWeagree en Wolters Kluwer/Kleos.

Previous
Previous

Finalisten DILA 2019/20 bekend!

Next
Next

‘Uiteindelijk draait het om execution’