Start DILA verkiezing 2018/19

6 november 2018

DILA 2018/2019

De jaarlijkse strijd om de titel ‘Beste zelfstandige jurist in de Nederlandse grootzakelijke markt’ gaat vandaag weer van start. Het thema van de Dutch Independent Legal Award dit jaar is: vakmanschap.

De tijd waarin je gewoon je juridische expertise kon verkopen, is voorbij. Hoewel de essentie van de juridische praktijkuitoefening niet veel is veranderd, is de manier waarop juridische diensten worden geleverd wel in beweging. Technologie speelt een steeds grotere rol, grenzen vervagen, nieuwe spelers dienen zich aan.

Deze ontwikkeling biedt de ware juridische professional kansen. Kansen om je te focussen op datgene waar het echt om draait, het werk waarin je je werkelijke meerwaarde kunt leveren. Meer dan ooit is daarbij vakmanschap de onderscheidende factor: koester het, ontwikkel het en draag het uit. De zelfstandige juridische professional die hierin uitblinkt, is degene aan wie de DILA 2018/19 in januari wordt uitgereikt!

Nomineren

Tot 30 november 2018, 13:00 uur kunnen vakgenoten en clienten via dutchindependentlegalaward.nl hun favoriete zelfstandige advocaten en juristen in de spotlights zetten door hen te nomineren voor de DILA 2018/19.

Een onafhankelijke jury, bestaande uit general counsel en managing partners uit de top van het bedrijfsleven en advocatuur, wijst de uiteindelijke winnaar aan.

Previous
Previous

Als alles weg ‘geautomatiseerd’ is…

Next
Next

‘Keuze voor zelfstandigheid is hiermee nogmaals bevestigd’