Finalisten DILA 2023 bekend!

Amsterdam, 21 april 2023 

De finalisten voor de Dutch Independent Legal Award 2023 zijn bekend! Na een pittig overleg heeft de jury van de Dutch Independent Legal Award (DILA) Anneke Baan, Marc de Hoogh en Marianne de Feijter aangewezen als finalisten.

DILA jury

De DILA jury bestaat dit jaar uit Enrique Boerboom (Albert Heijn), Saskia Laseur (Van Doorne), Sanne Overbosch (Shell) en Jasper Spanbroek (KPN). Aan hen de lastige taak om, uit maar liefst 15 genomineerden die een case hebben geschreven, de beste 3 uit te kiezen om door te laten gaan naar de finale. Tijdens de finale op 15 mei as. wordt een van de finalisten verkozen tot de beste zelfstandige juridische professional van 2023. 


Over de DILA 

De DILA is dé award voor de beste zelfstandige juridisch professional van Nederland en wordt dit jaar voor de 9e keer uitgereikt. De DILA is ontstaan uit de constatering dat zelfstandige advocaten en juristen een steeds grotere rol spelen in de top van de markt, maar verrassend onbekend zijn bij een groot deel van het publiek in diezelfde markt. 


De organisatie van de DILA wordt verzorgd door WeLegal Network en LawyerlinQ, gesteund door partners Mr Online, Lexxyn, OSR juridische opleidingen, Weagree, The Legal Bench en Robert Walters.



Previous
Previous

Marc de Hoogh verkozen tot beste onafhankelijke jurist van 2023!

Next
Next

25 onafhankelijke juristen en advocaten genomineerd voor de DILA 2023