Wie gaat ‘m winnen?

28 January 2020

DILA finalisten 2019/2020

Morgenavond is het zover, dan kiest de jury de beste zelfstandige juridische professional in de Nederlandse grootzakelijke markt en reikt de Dutch Independent Legal Award (DILA) 2019/2020 uit. Na voorrondes met nominaties, cases, publieksstemmen en een voorselectie door de jury, zijn er nog 3 finalisten die meedingen naar deze eervolle award: Karin KleerebezemSidonie Schreuder en Ayolt Zoer. Karin richt zich als  legal counsel op het adviseren, onderhandelen en contracteren op het gebied van betaaldienstverlening. Sidonie is specialist op het gebied van (juridische) compliance en ethiek. Ayolt heeft een brede corporate praktijk waarbij hij naast adviseur en litigator ook als mediator optreedt. 

Wie van hen mag zich de beste vakman / vakvrouw noemen? Dat gaat de DILA jury,, bestaande uit topmensen uit de juridische wereld, – Geert PotjewijdFrederieke LeeflangDries Lagerberg en Klaas Evelein – morgenavond bepalen. Tijdens het DILA diner voelen zij de finalisten aan de tand over hun vakmanschap, waarbij zij in het bijzonder zullen letten op expertise, execution & delivery en onderscheidend vermogen.

Lawyerlinq en het Netwerk van Ondernemende Juristen organiseren jaarlijks de DILA om de grote kwaliteit en verscheidenheid van de in de Nederlandse grootzakelijke markt actieve zelfstandige juridische professionals onder de aandacht te brengen.

Previous
Previous

Karin Kleerebezem verkozen tot beste onafhankelijke jurist 2019/20

Next
Next

Finalisten DILA 2019/20 bekend!